Billingstadsletta 22
Postboks 115
N-1376 Billingstad

Mer faglig fra oss

Hvorfor er det så vanskelig å gå fra kollega til leder?

Considium – et annerledes konsulentselskap

3 ledertips for håndtering av hjemmekontor og fjernledelse etter korona

6 steg for å identifisere kostnadsdrivere og skape bedre resultater for din bedrift

Union forbedret lønnsomheten med Considium

 

Øystein Landvik er styreleder og eier i eiendomsselskapet Union, hvor han frem til august 2022 også var administrerende direktør. Siden senvåren 2021 har selskapet hans samarbeidet med Considium for å nå målene om bedre effektivitet og lønnsomhet.

– Vi bestemte oss for å sjekke med Considium om vi kunne samarbeide med dem for å forbedre arbeidet, sier Øystein.

Skal du komme deg i mål når du har store ambisjoner krever det et godt arbeid over en lang periode. Likevel tok det ikke lang tid før vi sammen fant ut hva Union kunne gjøre for å komme på rett spor.

– Vi fant raskt ut hvilke brytere vi skulle begynne å skru på for å oppnå bedre effektivitet og lønnsomhet, sier han.

{% video_player «embed_player» overrideable=False, type=’hsvideo2′, hide_playlist=True, viral_sharing=False, embed_button=False, autoplay=False, hidden_controls=False, loop=False, muted=False, full_width=False, width=’1920′, height=’1080′, player_id=’85141198241′, style=» %}

 

Resultatledelse: En metode som virker

Resultatledelse er en metodikk som oversetter bedriftens strategier og krav til individuelle resultatkrav for alle ansatte. Enkelt sagt handler det om å sette seg konkrete mål, og få hele organisasjonen med deg på veien mot målet. Dét har gitt god effekt for eiendomsselskapet.

– Å sette seg høye mål, og følge de opp i alle ledd på en god måte, har gitt gode resultater for oss, sier Øystein.

Selv om Union fant noen knapper de kunne trykke på tidlig i prosessen, forteller Øystein at effektene bare blir bedre med tiden.

– Vi opplever at metodene deres fungerer over tid, og vi klarer å spisse oss bedre og bedre for hver måned og hvert kvartal.

Bedre resultater i hele organisasjonen

Øystein kan fortelle at resultatene kommer til syne i mer enn tall i et regneark. I likhet med mange av våre samarbeidspartnere forteller han også om de myke resultatene, som kultur og samarbeid, internt i organisasjonen. Når han skal oppsummere fordelene med å jobbe sammen med Considium svarer han kontant:

– Bedre resultater, samarbeid, samhørighet og trivsel.

Lurer du på noe eller ønsker du et uforpliktende møte?

Vi er et selskap med dyktige fagpersoner med mye erfaring innenfor vårt område.