Billingstadsletta 22
Postboks 115
N-1376 Billingstad

Bli en tryggere CEO

Jobben som toppleder fører med seg et sett av ansvarsområder. Vi vet mye om hvilke utfordringer som møter deg, og vil gjerne hjelpe deg med å mestre rollen.

Start video

Sammen lager vi din personlige CEO Agenda

I Considium har vi vært rådgivere for toppledere i mange år, og vet at de beste lederne er de som jobber mest med områder de liker og som gir mest energi, men like fullt ivaretar øvrige ansvarsområder.

Gjennom samtaler arbeider vi oss sammen med deg metodisk frem til din personlige agenda som reflekterer hvem du er, hva du vil med selskapet og hvordan du kan gå frem.

Programmet passer både for deg som er på vei inn i en ny rolle, eller som sitter i stillingen allerede. Alt for at du skal føle deg tryggere og øke sannsynligheten for å lykkes.

Din introduksjon

Dersom du er ny i rollen eller virksomheten er det nyttig å tenke gjennom hvilke do’s & don’ts du bør tenke på de første ukene. Denne perioden er avgjørende for en effektiv og god start.

Din introduksjon skjer kun én gang. Kommer du skjevt eller uheldig i gang fra start tar det ofte lang tid å komme tilbake på sporet, og du mister verdifull tid for det du har satt deg fore å gjennomføre. Tilsvarende finnes det tips fra velprøvde motsatte erfaringer, som kan gi deg en god boost fra første dag, og en tryggere start i rollen.

6 sentrale områder i din rolle

Virksomhetsstyring

Det er du som har ansvaret for at virksomheten styres godt og uten overraskelser. Hva trenger du av strategier, rapportering, budsjetter og målstyring for å sikre at du når de målene du setter deg? 

Strategi og utvikling

Strategiske initiativ er områder CEO anser som særlig viktige for den overordnede utvikling og fremtidige posisjonering av virksomheten. Dette innbefatter ofte eiernes forventning til CEO.

Eiere og styre

Eier og styrekommunikasjon balanserer den daglige frihet mot tilstrekkelig informasjon og ryggdekning. En tydelig forventningsavklaring kan være avgjørende.

Organisasjon og ledelse

Organisasjon og ledelse er de ledelsesprinsipper du forfekter, din evaluering av organisasjonen og vurdering av organiseringen.

Kommunikasjon

Kommunikasjon spenner fra hvordan du velger å kommunisere internt, til hvilke emner du eventuelt skal «eie» utad. Alt er kommunikasjon og du skal ha et bevisst forhold til det.

Legal and compliance

Legal & compliance er sikkerhetsnettet ditt for å sikre at operasjonen foregår innenfor både lovlige og etiske forsvarlige rammer, samt i tråd med virksomhetens egendefinerte rutiner.

Vil du vite mer om hvordan vi jobber?

Vi er et selskap med dyktige fagpersoner med mye erfaring innenfor vårt område.

Roar Funderud er utdannet siviløkonom og har inngående kjennskap til norsk, dansk og svensk forretningskultur.

Han har vært administrerende direktør og CFO i selskap innen merkevarekonsern som DFDS, Ringnes/Carlsberg og Toms Gruppen. Han har også erfaring som både styremedlem og styreleder.

Roar bistår ledere og virksomheter med å løse tøffe oppgaver. Han har gjennom sine roller følt de fleste utfordringer på kroppen, og samtidig erfart at det finnes en vei frem. Denne erfaringen sammen med flere års prosesserfaring som partner i Considium bruker han til å bistå ledere med deres utfordringer. Han er god til å omsette komplekse problemstillinger til konkrete handlinger.

Ta gjerne direkte kontakt med Roar om du er nysgjerrig på programmet og vil vite mer. 

Bli kontaktet

Fyll ut skjemaet, og du hører fra oss snart.

Kontakt oss