Billingstadsletta 22
Postboks 115
N-1376 Billingstad

Øystein Glosli

«En konflikt går ikke over av seg selv, så det gjelder å ta tak – tidlig»

Å være leder oppleves til tider som en ensom affære. Jeg må ta beslutninger, prøve og feile, jeg må gjøre det selv. Og stå for det. Innerst inne vil jeg at medarbeidere skal like og forstå meg. Hvor hardt kan jeg trå på gassen?

Som leder er du avhengig av å få over i handling de tingene som er planlagt eller du er pålagt å levere. Og å få medarbeiderne med på å bidra i samme retning.

  • Hvordan få gjennomført det som dere er forpliktet på, og har som oppdrag?
  • Hvordan skape et godt og kompetent lag som har entusiasme?
  • Dere har en konflikt – hvordan tar du fatt?
  • Hvordan skaffe seg autoritet som leder uten å bli autoritær?
  • Klarer du la være å anta ting og ikke ta ting personlig?
  • Hva gjør du når rammene blir for trange?

Jeg har mange års erfaring som leder, og lang erfaring som samtalepartner for ledere og lederteam som står i ulike utfordringer og dilemmaer. Det er et utall av spørsmål jeg har vært med på å stille og diskutere, lytte til og samtale om med ledere i ulike posisjoner i private, offentlige og NGO-organisasjoner.

Jeg har mye erfaring med bistand til ledere i å håndtere og løse opp i konflikter og uro i arbeidsmiljø.  Like viktig som selve håndteringen er å få løsningene til å forbli varige.

Trenger du en stødig og erfaren rådgiver som både er tydelig, har empati, humor og evne til å utfordre? Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.