< Tilbake til aktuelt
Aktuelt

Vibecke Hverven ny partner i Considium

Considium ønsker Vibecke Hverven velkommen i Considium. Hun er en spennende partner med en allsidig ledererfaring og sivilingeniørbakgrunn.

Vibecke Hverven har 20 års ledererfaring hvorav 12 år som øverste leder rapporterende til et styre. Hun har vært adm. dir. i det børsnoterte selskapet SWECO i Norge og ledererfaring fra blant annet Statkraft engineering, DNV GL Energy og OBOS Prosjekt.

Som toppleder i prosjektorienterte selskap har hun konsentrert seg om lønnsomhet, forretningsutvikling, innovasjon og bygging av merkevare. I vekstperioden til selskaper hun har ledet er det gjennomført over 20 oppkjøps- og integreringsprosesser og i tillegg en sterk organisk vekst.

Vibecke Hverven har hatt og har en rekke ulike styreverv fra oppstartsselskap, stiftelser og foreninger, til etablerte større selskap.

– Jeg gleder meg til å gå inn i rollen som konsulent og rådgiver, og er spesielt glad for å gjøre dette i et forretnings- og resultatorientert selskap som Considium, sier Vibecke Hverven. Hun ser styrken i å være en del av et partnerskap på 22 konsulenter, som alle har operativ ledererfaring. – Det er meningsfullt å kunne omsette egne erfaringer til praktisk nytte for ledere i ulike virksomheter og i ulike prosesser, sier hun.

Vibecke Hverven er utdannet sivilingeniør bygg fra NTH,og har videreutdanning innen lederskap, strategi-implementering, endringsledelse, teamutvikling, innovasjonsmetoder, medarbeiderskap, personlighets-  og styrekompetanse.

– En strategi skal være enkel og kommuniserbar, erfarer Hverven. Hun har sansen for Considiums slogan: «Vi våger å gjøre det enkelt». Det er slik hun ønsker å videreføre arbeidet.

Vibecke Hverven vil blant annet bistå ledere med å skape en initiativtakende organisasjon som tenker nytt, utvikler nye tjenester og nye løsninger ved bruk av innovative anerkjente metodikker. Hun vil også jobbe med forretningsutvikling som gjør selskap mer omstillingsdyktige og robuste gjennom å identifisere og gripe muligheter.

– Vi ønsker Vibecke hjertelig velkommen om bord og gleder oss over alt hun kan bistå nye og eksisterende kunder med i tiden fremover, sier partner og administrerende direktør Arne Martin Nytrøen.

Les mer om Vibecke Hverven

Les artikkel om Vibecke Hverven i Bygg.no