< Tilbake til aktuelt
Aktuelt

Webinar: Veien videre – Hvordan lede endring sammen med teamet?

 Fikk du ikke deltatt på webinaret, men ønsker en prat med en av våre foredragsholdere – ta kontakt med Henrik Boman eller Trond Adland.

Mange ledere opplever bekymring og uforutsigbarhet for framtiden. Veien videre for virksomheten er fortsatt preget av usikkerhet for mange. Sjelden har omstilling og ledelse vært mer sentralt. Å gå inn i en ny hverdag med økt forutsigbarhet krever noe mer!

Hvordan kan du lede endring sammen med teamet? Hva skal til for å lykkes nå, sammen med teamet? Hvordan kan vi forene krefter til fordel for alle?

I dette webinaret deler Considium tips, råd, praktiske eksempler og erfaringer om hvordan du sammen med teamet kan håndtere veien videre.

Du vil få innspill og lære mer om hvordan du kan sikre:

● Revurdering av mål og korrigere planer
● Forankring av nye strategiske ambisjoner og initiativ
● God implementering, ta ord til handling
● Forventningsavklaringer og prioriteringer
● Solid feedback-kultur
● Motivasjon, engasjement og framgang

Webinaret passer for alle ledere som har resultatansvar, eller som ønsker å omstille seg for å forbedre sine resultater.

Foredragsholdere er Trond Adland og Henrik Boman, rådgivere og partnere i Considium Consulting Group AS.

Tid: 13. mai kl. 09:00. Estimert tid, ca. 45 min

Considium har være profesjonelle rådgivere for ledere og organisasjoner som ønsker å oppnå bedre resultater og omstille seg i mer enn 35 år. Med det har vi også bistått og hjulpet ledere gjennom alle former for kriser. Vår kjernekompetanse er å ta ord til handling på en praktisk og inkluderende måte. Considium består av 22 likeverdige partnere som alle har lang ledererfaring, fra privat og offentlig sektor.