< Tilbake til aktuelt
Aktuelt

Trond Adland ny partner i Considium

– Det er med stor glede vi ønsker Trond Adland velkommen som partner i Considium, sier administrerende direktør Arne-Martin Nytrøen. – Nå kan vi bidra enda sterkere til resultater for kunder innen finans, teknologi og eiendom.

Trond Adland har både toppledererfaring, styrebakgrunn og lang erfaring som konsulent og rådgiver. Bakgrunnen spenner fra etablering av Pareto Bank midt under finanskrisen, utvikling av virksomhet på tvers av nordiske kulturer i Ernst & Young, etablering av en større tannlegekjede, snuoperasjoner og rådgivning innen eiendomsutvikling.

– Jeg er best på å legge til rette for gode beslutninger, sier Trond Adland. Han er i full gang som partner i Considium, et selskap han ønsket å være en del av «fordi jeg synes menneskene her inspirerer og det er rom for variasjon og frihet til å finne og utvikle løsninger sammen med kundene».

-Sammen har vi mye kompetanse til nytt for ulike oppdragsgivere, sier Adland. Han har erfart hvor forskjellig ledergruppedynamikken kan være i spennvidden mellom klassisk finansmiljø og over til spesialisttjenester innen helsefag. -Men det er menneskene og arbeidet i lederteamene som trigger meg, sier han. -Det aller morsomste er å kunne bidra til resultater sammen med kundene.

Adland er kjent for å se sammenhenger og helhet. Han kartlegger og analyserer problemstillinger og skaper trygghet ved sin tillitvekkende fremferd. Han kan kommunisere på alle nivåer i en virksomhet. Han er en god samtalepartner og rådgiver. Som rådgiver har han jobbet mye som tilrettelegger og motivator i større endringsprosesser.

-Jeg forstår businessen og vil være en nyttig rådgiver framfor å ta plassen som toppleder, smiler han. Han liker nye utfordringer, er god på timing og jobber gjerne med dem som strever med medarbeidere som ikke fungerer i rollen, med familieeide bedrifter som trenger mer profesjonelle styremedlemmer, eller med dem som sliter med en forretningsplan som det er vanskelig å kommunisere ut.

Les mer om Trond Adland