< Tilbake til aktuelt
Aktuelt

Roar Funderud ny partner i Considium

Med ambisjoner om å kunne bistå enda flere virksomheter til å oppnå sine resultater, ønsker Considium Consulting Group Roar Funderud velkommen som partner. Han har bakgrunn fra ledelse i skandinaviske markeder.

– Jeg har selv frontet virksomheter i mange år både i medgang og motgang og vil nå bruke kunnskapen innen ledelse og virksomhetsstyring til å bistå andre virksomheter, sier Funderud. Han ser frem til å bli en del av Considiums partnerskap. – Her får jeg dyktige og kompetente kollegaer av «hel ved», og ikke minst et velprøvd konsept innen resultatledelse som jeg selv forfekter og har stor tro på.

Funderud er utdannet siviløkonom og har inngående kjennskap til norsk, dansk og svensk forretningskultur. Han har vært administrerende direktør og CFO i selskap innen merkevarekonsern som DFDS, Ringnes/Carlsberg og Toms Gruppen. Han har også styreerfaring fra børsnoterte Flügger Group AS.

– Mange ledere og medarbeidere blir i realiteten fratatt muligheten til selv å levere, fordi deres egne ledere detaljstyrer aktiviteten, fremfor å formidle målet og forventningen alene, mener Roar Funderud.  Han vet det er mye ekstra energi og skaperkraft som ligger latent i en organisasjon og som går tapt fordi den ikke blir satt i spill. – Målet må jo være mer kraft fra organisasjonen, bedre leveranser og en bedre lederhverdag, understreker han.

Som rådgiver kombinerer han metodikken i resultatledelse med sin operative erfaring, og vet hvordan det bidrar til å nøste opp i utfordringene. – Ofte ser man det lettere utenfra, enn når man står midt oppe i det, påpeker han. – Dessuten er det både arbeidskrevende og til tider ensomt å være leder. Derfor er det godt å ha en ekstra ressurs og fortrolig rådgiver som selv har kjent utfordringene på kroppen.

– Vi ser frem til å få Roar Funderud på laget. Hans erfaring innen ledelse fra store merkevarervirksomheter i Skandinavia vil være både til glede og nytte for oss og våre kunder, sier Considiums administrerende direktør Arne-Martin Nytrøen.

 

Les mer om Roar Funderud

Les også:

https://www.linkedin.com/pulse/derfor-er-du-en-god-leder-roar-funderud/