< Tilbake til aktuelt
Aktuelt

Kåret til mest lønnsomme bedrift 2016

Dagens Næringsliv og Bisnode har kåret Considium til den mest lønnsomme bedriften i Akershus.  – Det beste vi vet er å hjelpe kundene våre til å nå sine mål, sier administrerende direktør Arne Martin Nytrøen.

Han og tidligere leder Siri Fürst er fornøyd med at selskapet er solid og lønnsomt, men den største entusiasmen er knyttet til kundenes resultater og de mange gode tilbakemeldingene selskapet får i forbindelse med oppdrag for mer enn 200 kunder som har et langvarig forhold til konsulentene i selskapet.

– Vi er tidligere ledere med lang erfaring som våger å gjøre det enkelt. Vi går rett på sak med fokus på målet. Vi tror det gir stor verdi for kundene våre. Vi bruker mindre ressurser enn mange av våre konkurrenter, sier Siri Fürst til Dagens Næringsliv i forbindelse med kåringen.

– Vi er gjennomføringskonsulenter, påpeker Nytrøen til Dagens Næringsliv. – Vi skriver ikke lange analyser eller rapporter, men hjelper kunden med prosesser for å nå sine mål.

– Det gjorde Considiums konsulenter ved etableringen i 1985, og det vil vi fortsette med i årene som kommer, lover Nytrøen.