< Tilbake til aktuelt
Aktuelt

Gratulerer med dagen John-Erik!

John-Erik Stenberg, Considiums gründer, fylte 85 år den 7. oktober. Han er et eksempel på en som aldri blir pensjonist på ordentlig, men fortsatt er aktiv diskusjonspartner for våre partnere. Han har skrevet bøker og publikasjoner, og er en sterk bidragsyter også i boken om Resultatledelse som snart foreligger i ny revidert versjon.

Han startet Considium i 1985 og i dag er vi 20 partnere med mange oppdrag både i større næringslivsvirksomheter, kommuner og organisasjoner i Norge og i internasjonal sammenheng.

I starten da han var daglig leder i Considium var han spesielt opptatt av at det skulle være et godt sted å være – hvor konsulentene kunne utvikle seg. Considiums verdigrunnlag er i dag tuftet på tankene fra oppstarten, der avtalefasthet, delekultur og omsorg for kunden og hverandre er fremtredende.

Som konsulent var han alltid veldig opptatt av kunden, og genuint interessert i at det skulle gå bra for dem. Han arbeidet med resultatledelse, en tilnærming til ledelse som fortsatt er kjernevirksomheten til Considium.

John-Erik startet yrkeslivet i 3M i USA og fortsatte etter hvert som organisasjonsdirektør i Electric Bureau. Der utviklet John-Erik interntjenester som også ble etterspurt eksternt. I desentraliseringen av selskapet kom ideen om å kunne starte et eget aksjeselskap med konsulenttjenester. Det ble starten på Considium Consulting Group, som neste år feirer 35-års jubileum.