Karen Johanne Strømstad

Partner

+47) 95 23 65 61

Karen Johanne Strømstad

Karen Johanne Strømstad har vært med på å lede store omstillingsprosesser i Telenor og Opplysningen 1881. Hun har ledererfaring fra ideell virksomhet, som generalsekretær for Norges speiderforbund og hun har operativ og strategisk erfaring fra kommunikasjonsstillinger.

Strømstad har vært med på å snu kundeservicevirksomhet fra negativt resultat til lønnsomhet og vekst. Hun har også operativ erfaring med nedlegging og avvikling av virksomhet og stillinger når det har vært nødvendig. Erfaringen handler mye om å ta menneskene i virksomheten på alvor, og å ha strategiplaner som virker.

Hun motiveres av å bidra til at ledere evner å stå støtt i endringsprosesser, og å hjelpe ledergrupper til å ta grep og oppnå bedre resultater sammen.

Strømstad har oppdrag der ambisjoner og god ledelse skal gi bedre resultat, både innen offentlig og privat virksomhet. Hun jobber frem konkrete strategiplaner sammen med kunder, gir råd i krevende kommunikasjonsutfordringer, og er en etterspurt sparringspartner for ledere som ønsker å finne løsninger i vanskelige situasjoner.

Strømstad er utdannet cand. mag fra Universitetet i Oslo.

«Næringsliv, offentlig forvaltning eller frivillige organisasjoner – ledelse handler om mennesker som skaper resultater sammen»